Nokian uusi lippulaiva N97 Suomessa – seuraa suoraa lähetystä

I CREATE FIRSTS.

Nokian uusi lippulaiva N97 Suomessa – seuraa suoraa lähetystä

July 1, 2009 Digi Harrastukset Internet Media Merkinnät Mobile Social Media Teknologia Uutiset Vapaa-aika Videot 0

Nokia julkisti 12. joulukuuta 2008 uuden lippulaivapuhelimensa. Silloista julkistusta tuli seurattua netistä lähes koko päivä. Tuon päivän raportteja ja tarkempia tietoja tämän ihmetuotteen ominaisuuksista voi lukea sen päivän kirjoituksesta. Siellä siis tekniset ominaisuudet kuten kosketusnäyttö ja qwerty-näppäimistö.

Jotta homma ei jää pelkästään lukemisen ja ulkomaisen seurannan varaan, järjestetään Helsingissä torstaina (huomenna siis) tilaisuus, jossa puhelinta esitellään Nokian toimesta suomeksi. Itse olen yksi onnellisista kutsun saaneista, ja varmaan raportoin viimeisistä kuulumisista joko täällä, Piksussa tai omassa blogissani.

Huomista tilaisuutta on mahdollisuus seurata suorana netissä osoitteessa http://www.nokia.fi/next .

Seuraa Nokia N97 -kutsuvierastilaisuuden suoraa webcast-lähetystä huomenna klo 10:00 alkaen Nokia.fi/Next-blogissa. Voit myös lähettää kysymyksiä ja kommentteja sekä osallistua keskusteluun lisäämällä Twitter-viestiisi merkinnän #n97suomi

Itse varmaan viestitän fiiliksiä paikan päältä sekä Twitterissä että ajoittaisina pätkinä kännykkävideona (sekä suoraa että tallenteita).

Jännää innolla odotan huomista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *