Tulevaisuus on nyt – nykyinen on historia

I CREATE FIRSTS.

Tulevaisuus on nyt – nykyinen on historia

March 4, 2016 Digi Internet Teknologia Työelämä Uutiset 1

Olin eilen kuuntelemassa ja katselemassa DNA:n tuottaman Tulevaisuuden ammattilaiset -dokumenttisarjan julkaisua. Tulevaisuus on täällä.

Nähtyäni kaksi tämän sarjan ensimmäistä dokumenttia minulle jäi hyvä mieli, sillä dokumenteista huokui positiivinen näkymä tulevaisuudesta, ei pelkästään negatiivinen isoveli-jokaveli-näkemys, kuvaus digitaalisesta kurjuudesta, jossa ihmiselle ja ihmisyydelle ei ole tilaa.

Nyt viimeistään on aika aloittaa ottamaan vastuuta tulevaisuudesta ja positiivisten muutosten edesauttamisesta, henkilökohtaisella tasolla.

Jokainen meistä pystyy tekemään jotakin. Vähimmillään kyseessä voi olla uusien asioiden hyväksymistä ja niiden kokeilemista. Jos olet oikeassa roolissa, voit tehdä päätöksiä ja valintoja, jotka edistävät tulevaisuuden kokeilemista.

Tulevaisuus ei ole varma muuten kuin siinä mielessä, että se tapahtuu. Onko meidän tulevaisuutemme valoinen tai synkkä, on suurimmaksi osaksi meidän kaikkien omissa käsissä. Minä uskon valoisaan tulevaisuuteen ja teen kaikkeni sen eteen. Teen sen vaikuttamalla, jakamalla tietoa ja kokeilemalla rohkeasti kaikkea uutta minua koskettavaa. Tärkeintä ehkä on kuitenkin se, että en kiellä tai tuomitse niitä, jotka tekevät tulevaisuutta.

Onhan tämä jo selvää sinullekin? Miten edesautat positiivisen tulevaisuuden toteutumista? Missä kannat kortesi kekoon?

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *