Suomalaiset vesikalsarit Harrodsin valikoimiin!

I CREATE FIRSTS.

Suomalaiset vesikalsarit Harrodsin valikoimiin!

June 15, 2009 Harrastukset Hyvinvointi Merkinnät Sijoittaminen Social Media Työelämä Uutiset Vapaa-aika Varallisuuden hallinta 0

On lähes kaksi vuotta aikaa siitä, kun kirjoitin ennakkoluulottomasta suomalaisesta uudistuotteesta, design-pullossa myytävästä aavasaksalaisesta pullovedestä nimeltä Veen. Silloiseen kirjoitukseeni tulleet kommentit pitivät asiaa turhana merkityksettömänä haihatuksena.

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa jututtamassa Veenwatersin toimitusjohtaja Tomi Grönforsia. Oli todella mukavaa huomata, että Veen on parin vuoden jälkeen elossa ja kasvaa jatkuvasti. Meno porukalla on selvästikin hyvä. Veeniä myydään useissa ravintoloissa ja kahviloissa Suomen lisäksi yli 15 maassa ympäri maailmaa.

Veenin design-lähestyminen on myöskin palkittu maailmalla lukuisilla tunnustuksilla ja kilpailuvoittoina. Puolenkymmentä kansainvälistä tunnustusta alle kahdessa vuodessa on merkittävä teko. Eniten näitä on tipahtanut Antti Eklundin suunnittelemalle “Veen 66” -pullolle.

Tämän päivän suuri uutinen on kuitenkin se, että Veenin uusi 0,33 litran VEEN Long John 33 -pullo sisältöineen on päässyt Harrodsin, maailman tunnetuimman tavaratalon ainoaksi pullovedeksi! Jatkossa siis aina pyytäessäsi vettä missä tahansa Harrodsin lukuisista ravintoloista tai shoppaillessa ruokaa Harrods Hallsista, eteesi kannetaan suomalainen designvesipullo.

VEEN Long John 33

Mielestäni Veenwaters on hyvä esimerkki siitä, kuinka suomalaiset voivat menestyä muullakin kuin hyvällä insinöörityöllä. Kun tuotteistaminen, brändäys ja markkinointi tehdään kunnolla ja sen päälle lisätään paljon kovaa puurtamista, voidaan täältäkin ponnistaa kansainväliseksi toimijaksi.

Veenwatersin tulevaisuus on kirkas, kunhan yritys ja sen työntekijät jaksavat pitää kiinni nykyisestä linjastaan – aina parasta.

Innolla seuraavaa Veen-siirtoa odotellessa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *